Orca Producties | Stationsplein 1, 8331 GM Steenwijk | 06 - 18626960

Doe mee!!

Orca Theaterproducties  is de enige amateur theatergroep voor kinderen in Steenwijk. Orca richt zich op jonge mensen die interesse hebben in deelname aan een project waarbij het accent ligt op theater, muziek en zang. De theatergroep biedt plaats aan kinderen tot 16 jaar.

Er zijn nog een aantal plaatsen binnen de groepen. Daarom worden er nog twee open repetities gegeven. Deze zijn op 31 oktober en op 7 november. Voor de leeftijdsgroep van 8 tot en met 11 jaar start de repetitie om 16.00 uur en voor iedereen van 12 jaar tot 16 jaar om 17.00 uur. De repetities vinden plaats in Rabo Theater De Meenthe.

Na deze twee lessen wordt er tot het einde van het jaar gewerkt aan algemene acteervaardigheden en wordt het thema van de nieuwe voorstelling vastgesteld. Daarna wordt er specifiek aan de productie gewerkt. Deze zal plaatsvinden in het voorjaar van 2018.

De regie is in handen van Josephina Bakker. Josephina regisseerde reeds diverse voorstellingen van Orca.

Meer informatie of opgeven voor één van de theaterlessen kan per mail: orcaproducties@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom bij Orca Theaterproducties

Stichting OrCa theaterproducties bestaat inmiddels alweer 13 jaar en maakt ieder jaar amateurproducties van hoge kwaliteit, onder begeleiding van opgeleide docent/regisseurs. Daarbij nemen we deel aan evenementen zoals Kopje Cultuur en Dickens kerst in het centrum van Steenwijk. Waar mogelijk werken we samen met andere culturele instellingen en artiesten. Alles is gericht op laagdrempelig amateurtoneel waar de spelers (jong en oud) in aanraking komen met allerlei disciplines binnen de theaterwereld.

Heb je ook zin om  de theaterwereld binnen te stappen? Kijk dan snel onder het kopje Nieuws voor de open theaterlessen.
Meld je aan of mail je vragen aan info@orcaproducties.nl.

Orca producties werkt nauw samen met theater De Meenthe in Steenwijk en Scala Centrum voor de Kunsten in Meppel. De muziektheaterproducties van OrCa worden mede mogelijk

gemaakt door de Gemeente Steenwijkerland & diverse fondsen en sponsoren.