Orca Producties | Stationsplein 1, 8331 GM Steenwijk

Nieuwe musicalgroep in Steenwijk

HomeGeen categorieNieuwe musicalgroep in Steenwijk

In september 2018 start er een nieuwe jeugd/jongerengroep Musical in Steenwijk. Voor deze musicalgroep slaan Rabo Theater de Meenthe, Scala Centrum voor de Kunsten en Stichting Orca Theaterproducties de handen ineen.

De lessen vinden plaats op maandag van 16.30 uur tot 18.00 uur in het Vestzaktheater van Rabo Theater de Meenthe en worden gegeven door Yoanique Hillen, docente van Scala. Een aantal keren zal er een gastdocent aanwezig zijn.

Scala heeft in Meppel en in Hoogeveen al een bloeiende musicalafdeling die bestaat uit kinder-, jongeren- en volwassengroepen. De groepen staan onder leiding van docenten die hun passie en kennis over musical met veel enthousiasme overbrengen op de kinderen, jongeren en volwassenen, hetgeen inmiddels resulteerde in een groot aantal prachtige en spectaculaire musicalvoorstellingen. In de voorstellingen wordt gezongen, gedanst en geacteerd. Het cursusjaar wordt afgesloten met een eigen voorstelling of de groep werkt mee aan een gezamenlijke voorstelling.

In Steenwijk wordt er in eerste instantie een groep opgezet waarbij kinderen tussen de 10 en 18 jaar van harte welkom zijn. In ca. 28 lessen van 90 minuten wordt er met deze groep gewerkt aan de musicaldisciplines zang, toneel en dans(beweging).

Dus, hou je van zingen, dansen en acteren of eigenlijk beter gezegd ‘hou je van musical? Geef je dan snel op voor deze nieuwe musicalgroep en je schittert volgend jaar op het podium.

Opgeven kan door een mail te sturen naar orcaproducties@hotmail.com.